A Trillium lakókocsit 19. századi angol stílusban építette meg Jim Tolpin, aki foglalkozását tekintve asztalos. Ezek után nem csoda, hogy a lakályos járművet kívül-belül kézzel faragott és festett elemek díszítik. A korabeli brit stílus mellett azonban a lakókocsi hatalmas, ívelt, fényáteresztő teteje a vadnyugat szövetponyvás lovaskocsijait idézi vissza.

A különleges járműbe a vontatóhorog felőli oldalon, kis teraszon keresztül léphetünk be. Az ajtó ólomberakásos üvege mellett az ablakokat is olyan festések díszítik, melyeket bármilyen nemesi kúria megirigyelne. A faajtó oly módon lett kialakítva, hogy két kis ablakocska nyitható ki felső részéből arra az esetre, ha friss levegőt szeretnénk beengedni a négy fal közé.

A Trillium utasterét számtalan antik tárgy teszi varázslatosan régiessé. A kellemes hőérzet biztosításáról például gyönyörűen restaurált öntöttvas kályha gondoskodik. A 19. századi hangulat természetesen nem merül ki ebben, hiszen a számtalan antik fogantyú, valamint az égők foglaltai is remekül kiegészítik a mesterien összeállított utasteret. A lakókocsi hatalmas belső mérete ellenére variálható: a hátsó emelvényen található ágy például franciaággyá növelhető, de szükség esetén kis asztalka hajtható ki belőle a kiadós lakmározásokhoz.

Ilyen lakókocsit még az életedben nem láttál 2 Az ajtó mögött egy mosdótál áll rendelkezésre, mely alatt egy szekrényben minden tisztálkodáshoz szükséges eszköz megtalálható. A falra szerelt tükör pedig teljessé teheti a reggeli borotválkozás élményét. Az ágyon az 1920-as éveket idéző párnák, a padlón pedig antik szőnyeg található. Persze ez a csodás lakókocsi mit sem érne a pazar hátsó ablak nélkül, melynek köszönhetően az ágyból gyönyörködhetünk a csodálatos tájakban.

A lakókocsitól megválna tulajdonosa, aki jelenleg mintegy 66 900 amerikai dollárért, vagyis átszámítva közel 18 millió forintért kínálja a járművet.