Tombol a nyár, a szabadságolások kellős közepén járunk, vannak, akik az utolsó pillanatban izzadó tenyérrel görgetik az egeret, hogy még találjanak egy szabad apartmant, már az is mindegy, hogy hol, csak vízparton legyen. 
Aztán végre megvan a megfelelő, nincs is túl messze a parttól, csupán 1 kilométert kell majd gyalogolni a hűsítő hullámokig, ha szerencsénk van nem esőben, hanem a tűző napon. Szállás lefoglalva, család, haverok összegyűjtve, autóba be, mert ilyen későn már nem találunk normális árban repjegyet, ezért vagy a Balatont, vagy az autóval is megközelíthető tengerpartokat vesszük célba. 
Igen ám, de nagy a család, sok a barát, egy kocsi kevés, így minimum két autóval indulunk útnak, ami dupla költség, vagy pedig bérlünk egy kisbuszt, ami nagyobb izgalom, felelősség, mert mi van ha ellopják, összetörik és a többi… Tegye fel a kezét, aki már mindezt átélte legalább egyszer.
Az amerikai család valószínűleg megelégelte a fent említett problémákat, fogták a képen látható igencsak lepukkant iskolabuszt és megépítették a guruló álomotthonukat, amiben minden van, ami csak kellhet.
Maga a busz átszámítva bő 600 ezer forintba került, de a felújítás és átalakítás költségeit homály fedi, gondolom az sem volt olcsó mulatság, már csak munkaórában sem.
Így lesz egy lepukkant buszból guruló álomotthon 3
Több képet szeretnél? Kattints bármelyikre és galéria nyílik!

Így lesz egy lepukkant buszból guruló álomotthon 4

Így lesz egy lepukkant buszból guruló álomotthon 5
Így lesz egy lepukkant buszból guruló álomotthon 6