Az megvan, hogy már Magyarországon is él olyan kislány, akinek a szülei a “Rihanna” keresztnevet adták? A következő történethez képest ez az egyszerű tény kismiska. A franciaországi Alexander Parisot 40. születésnapjára kapta ajándékba azt a különleges, egyedi fényezést, melyen a nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő, a barbadosi születésű Rihanna látható. A férfit felesége lepte meg, aki eredetileg egy Egyesült Államok-béli látogatást tervezgetett a jeles alkalomra, ám végül e maradandó ajándék mellett döntött.

A tűzpiros Volvo FH-n a 27 éves énekesnő megfestett képmásai láthatók, hol rövid, hol hosszú hajjal. A rendkívül valósághű képek mellett a nyergesvontatót a kiegészítők teszik még különlegesebbé. A küszöbök alá például krómozott fémborítások kerültek, melyekből az énekesnő nevének kezdőbetűjét vágták ki. A fülke két oldalán pedig egy-egy krómbetétet helyeztek el, melyeken a világsztár művészneve olvasható.

Ekkora Rihanna fant még nem láttál! 1
Ekkora Rihanna fant még nem láttál! 2

Ekkora Rihanna fant még nem láttál!

Ekkora Rihanna fant még nem láttál!

Ekkora Rihanna fant még nem láttál! 5
Ekkora Rihanna fant még nem láttál! 6
Fotó megosztása:
Ekkora Rihanna fant még nem láttál! 7 Az egyedi fényezésű Volvo FH-t egy visszafogott, ámde ugyancsak különleges éjszakai világítás varázsolja egyedivé, ugyanis a teherautó alja sötétben pirosas-fényben úszik. Alexander Parisot egyébként gyermekkora óta arról álmodott, hogy kivételes fényezéssel ellátott teherautója legyen, azonban egészen mostanáig nem sikerült megvalósítania ezt a vágyát.


Bár nem vagyunk Rihanna-fanok, ettől függetlenül nagyon irigyeljük a férfit a nyergesvontatójáért, ugyanis valóban gyönyörű jószág lett belőle ezzel a speciális fényezéssel.