Úgy látszik nincs olyan jármű, amiből ne lehetne limuzint csinálni. Jó példa erre ez a retró stílusban felújított Volkswagen T2-es furgon. A kétszínű gumikkal felszerelt limót kissé borsos áron kínálják, ugyanis 220 ezer dollárt, vagy átszámítva 58 millió Forintot kérnek érte. Az is igaz persze, hogy ezért az összegért a vásárló megveheti azt a céget is, amely jelenleg tulajdonosa ennek a csodálatos járgánynak.

Az extra hosszú furgonon összesen 33 ablak van, de ennek csak egy része nyitható utasablak, mivel a tetőlemez két oldalán is található egy-egy kisebb méretű ablaksor, persze ettől még nem fog vattát köpni egyetlen utas sem. A jármű összesen 12 személy szállítására alkalmas, ugyanakkor a hátsó traktusban még egy farostlemezekkel burkolt kisméretű csomagtartó is helyet kapott. Az ülések az eredetinél jóval komfortosabbak, az utasok szórakoztatása érdekében pedig a limót még egy kiváló minőségű hangrendszerrel is ellátták.

Retró limó szerény embereknek 1
Retró limó szerény embereknek 7 A retró furgont egy dél-kaliforniai kis Volkswagenekre specializálódott vállalkozás, a Maui készítette. A cég szerint eredeti állapotában sem volt benne sok kilométer, ugyanis az előző tulajdonos három hónapig használta és addig összesen 2600 kilométert futott. Az átalakítás legalább két évet vett igénybe, azonban az üzlet nem jött be a tulajdonosnak, ezért a Maui bízik abban, hogy talál olyan vevőt, aki esetleg szeretné egy jó referenciával kezdeni a limó-gyártást.