Egy héttel ezelőtt, csütörtök hajnalra virradóan betörtek a Oxxo-csapat telephelyére és mindent elvittek ami mozdítható volt. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a tolvajok után, azonban továbbra sincsenek meg a tettesek. A betörők több speciális szerszámot, három komplett kisszéket is elvittek. Emellett eltűnt a csapat orrfűrésze, több elektromos kéziszerszám, csavarbehajtó, emelő, SKF lézeres hőmérő, illetve ellopták a hegesztő gépeket és a légkulcsokat is.

A csapat kéri azokat, hogy akiknek ilyen szerszámokat kínálnak eladásra, azok nézzenek utána a származásnak, ugyanis ezek egyedi azonosítóval vannak ellátva. A tetteseket a jelek szerint nem hozta zavarba, hogy hol járnak, mivel egyikük még egyik versenykamionba is beült. Sőt, minkét jármű ajtaja tárva-nyitva volt, amiből arra lehet következtetni, hogy további értékek után kutattak az elkövetők. A fenti értékek mellett elloptak egy versenyző overált, valamint egy laptop is. A betörők továbbá egy lakókocsit szándékosan tönkretettek.

Kirabolták a magyar kaminos csapatot 2 Az Oxxo-csapat rutinos pilótája, Kiss Norbert idén egyéniben megnyerte a FIA Kamion Európa-bajnokságot. A magyar versenyző győzelmével az istálló számára egy nyolcéves álom teljesült be, hiszen a kontinens-viadalt eddig még soha nem nyerte meg magyar versenykamionos.