A Hankook tovább bővíti abroncskínálatát a kis- és közepes teherbírású gumiabroncsokkal. A fejlesztés során a dél-koreai gyártó mérnökei a gumiabroncsok teljesítményét igyekeztek optimalizálni. Ennek érdekében jelentősen csökkentették a gördülési ellenállást, valamint növelték az abroncsok fékezési teljesítményét. A futófelületi mintázat tervezése során a kilométerenkénti költségek csökkentését is szem előtt tartották. A gumiabroncs-mintázatokat számos szigorú tesztszabvány teljesítése után több Mercedes-Benz Atego Euro 6-os modellen is alkalmazták.


A Hankook kormányzott tengelyen illetve bármely helyzetben használható AH11-es modell futófelületi mintázata megakadályozza az egyenetlen kopást és nagyobb fokú tartósságot biztosít. A többszörös mikromintázat a mintaárkokon és a széles szögben nyitott mintaárok-falak pedig javítják a kezelhetőséget és a stabilitást. A Hankook DH05+ modell mintázatát úgy tervezték, hogy változó út- és időjárási viszonyok között is minimális legyen a teljesítmény-változás. A dinamikus keresztmetszeti mintázat és a mély mintaárkok nagy vonóerő átvitelt biztosítanak. A mintázati blokkok egyenletes kopást tesznek lehetővé.

A gumiabroncsgyártó folyamatosan növeli jelenlétét a teherjármű szegmensben, ideértve a prémium kereskedelmi járműveket, a nagy távolságú fuvarozást, valamint nehéz teherbírású modelleket.