Címvédésre készül az “5 tengelyen – biztos kézzel!” című verseny tavalyi nyertese, annak reményében, hogy újra megnyeri az 1 millió forintos álomnyereményt, valamint a dicsőséget, hogy ismételten ő lehet Magyarország legjobb kamionsofőrje. Könczöl András reméli, hogy idén is akadnak a tavalyihoz hasonló komoly ellenfelek, bár idén könnyen előfordulhat, hogy a gyengébbik nem taszítja le őt a trónról. Az ország minden területéről vannak jelentkezők, de ma még bárki benevezhet a versenyre, hogy meghiúsítsa a 2013-as nyertes nagyratörő álmait.

A 2013-as verseny életem egyik legnagyobb élménye volt, és bízom benne, hogy az idei megmérettetés is sok izgalmat, kalandot tartogat majd a számomra. Szerintem a verseny során az ügyesség, a rátermettség és a kreativitás alkotják a legfontosabb tényezőket. Én mindenkit csak buzdítanék, hogy jelentkezzen, mert amellett, hogy rengeteg tapasztalatot szereztem, remek móka volt. Arról nem is beszélve mennyi elismerést kaptam a győzelem után a szakmabeliektől. Izgatottan várom bátor kihívóimat! – mondta Könczöl András, 2013 legjobb kamionsofőrje.

Már az ország minden területéről vannak nevezők a NiT Hungary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által szervezett “5 tengelyen – biztos kézzel!” versenyre. A tavalyi indulók közül idén is tucatnyian jelentkeztek, ami alátámasztja a nyertes állítását, miszerint érdemes megpróbálni, mert csak nyerni lehet vele. Ma még minden kamionosnak lehetősége van nevezni, hogy esélye legyen megnyerni a nettó 1 millió forintot és Magyarország legjobb kamionsofőrje díját.