Azoknak a sofőröknek, akik még nagyobb kényelmet szeretnének, a Renault Trucks tervezői olyan fülkét álmodtak meg, mely megnövelt tárolóhely kapacitással és felhajtható asztallal rendelkezik. A kabinból így pillanatok alatt – kis túlzással – akár egy mini kávézó is varázsolható. A High Sleeper Maxispace kabinnal szerelt T-modell már-már az amerikai csőrösök kényelmét idézi.

A síkpadlóval, valamint a 2,5 m széles fülkével és a több, mint 2 méteres belmagassággal rendelkező a Renault Trucks T-modellt elsősorban a hosszútávú fuvarokra tervezték. A Maxispace fülke három specifikus elrendezést kínál, melyek közül a jövendőbeli tulajdonos tetszőlegesen válogathat. A kabin magában foglal a felső ágy helyén kialakított tárolóegységet, amely három darab 36 centi magas, megvilágított, redőnnyel zárható rekeszből áll.

Kávézó a kamion fedélzetén 2 A tervezők emellett egy 81 x 60 centis, nyomógomb segítségével lehajtható asztalkát is beépítettek. Az asztal a fekvőhelyre hajtható rá, majd használat után a fülke hátsó falára függőlegesen visszarögzíthető. Ezen kívül még egy szivaccsal bélelt rekesz is megtalálható a fülkében, mely 2 tányérból, 2 késből, 2 villából és 2 kiskanálból álló étkészletet tartalmaz. Végül a sofőr egy kiegészítő tárolórekesszel is rendelkezik köszönhetően az ülése alatt elhelyezkedő plusz fióknak.