A hosszú tengelytávolságú, magasított karosszériájú Transit Skyliner 13,8 köbméteres és 2,1 méter magas belső terét úgy építették át, hogy az egy szokványos furgon utastere helyet inkább egy magánrepülőgép kabinjára hasonlít. Utasterében mindössze négy, bőrkárpitozású fotel található, melyek dönthető háttámlával és kihajtható lábtámasszal rendelkeznek.

A vezetőfülke mögött, a térelválasztón pedig egy 52 hüvelykes, leengedhető Stewart mozivászon kapott helyet, melynek köszönhetően a hosszabb utazások is élvezetessé tehetők. Az utastér ugyanakkor könnyedén átrendezhető, így akár meghitt kis mozi, vagy titkos tárgyalóterem varázsolható a Transit Skyliner belsejéből.  Az utastér minden eleme – az ülésektől kezdve a LED-es hangulatvilágításig – a Creston automatizálási rendszerrel okostelefonról vagy tabletről vezérelhető.

A szórakoztatórendszer különlegessége, hogy a Focal Utopia 7.2 surround hangfalai kézi munkával készültek Franciaországban, kifejezetten a Transit Skylinerhez. A HD TV-hez műholdvevő továbbítja a jeleket, de az utasok a Kaleidescape médiaszerverre is átkapcsolhatnak, aminek tárolókapacitása megfelel több mint 300 Blu-ray film vagy ezernél is több DVD adatmennyiségének. Az utasok számára a beépített bár nyújt felfrissülést. A jármű ezüstmetál fényezését kontrasztos alsó védőelemek, krómozott betétek és egyedi Forgiato keréktárcsák teszik különlegessé.
Magánrepülő négy keréken 1
Magánrepülő négy keréken 2

Magánrepülő négy keréken

Magánrepülő négy keréken

Magánrepülő négy keréken 5
Magánrepülő négy keréken 6
Fotó megosztása:
Magánrepülő négy keréken 7 A Transit Skyliner külső formaterve a Ford Európa dizájn-stúdiójának munkája, az autó átépítését pedig Melvin Betancourt, a Ford dizájn-managere és Beau Boeckmann, a Galpin Auto Sports elnöke irányította.  A tanulmány holnap mutatkozik be a New York-i Nemzetközi Autókiállításon.

Forrás: Ford