A jelenleg is zajló kortrijki buszkiállításon mutatta be az Integralia új modelljét az In-deluxe-t, melybe a főnök mellett akár egy maréknyi hipszter is befér. A spanyol karosszáló összesen ötféle típust kínál a mikrobuszok terén, ebből kettő, az In-deluxe és In-vip kifejezetten a vastagabb pénztárcával rendelkező üzemeltetőknek készült. Belgiumban első ízben volt látható a Mercedes Sprinter 319 alvázra épített mikrobusz.

A jármű hét méter hosszú, a tengelyek közötti távolsága pedig 4,4 méter. Az In-deluxe-ban mindössze négy ülés van (plusz 1 a sofőrnek), ami egy kisvállalkozás személyzetének bőven elegendő. A mikrobusz belső terének kidolgozásakor kínosan ügyeltek minden egyes részletre annak érdekében, hogy az öltönyben kelő és fekvő ügyfelek a lehető legjobb kialakítást kapják. Az oldalsó burkolatokat nem famintás kamulemezekből, hanem természetes anyagokból gyártották, az üléseket pedig ugyancsak igazi, magas tűrőképességű bőrborítással készítették.

Szükség esetén az iMac gépek eltüntethetőek

Szükség esetén az iMac gépek eltüntethetőek

A párnázott fotelek egymástól kényelmes távolságra lettek elhelyezve. Azt persze nem lehet mondani, hogy nem kevés hely állt volna rendelkezésre, sőt a tervezők akár még a feng-shuira is ügyelhettek, hiszen olyan mikrobusszal dolgoztak, mely alapesetben legalább 19+2 fő szállítására alkalmas. Mindegyik ülés elé széles asztalok kerültek, amelyek elé 21,5 colos iMac számítógépeket helyeztek el. A járműben ugyanakkor wifi-router, 4G kapcsolat, televízió és fejlett multimédiás rendszer is található.

Az új modellt színezett üvegekkel, valamint elektromosan működtethető napellenzőkkel gyártja az Integralia. Mindemellett a navarrai székhelyű karosszáló nem kispályás megoldásokkal kínálja kiénekelni a sajtot a jövendőbeli megrendelők szájából: az utastérben fedélzeti konyhát alakítottak ki hűtővel, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, valamint egy kisebb szekrénnyel.

Még az iPad-nek is van hely

Még az iPad-nek is van hely

A kellemes hőérzetről és folyamatos levegőcseréről az utastéri légkondicionáló gondoskodik. A járműben az utasok a külvilág teljes kizárásával élvezhetik munkájukat, sőt privát szférájukat még sofőr sem zavarhatja meg, a beltér ugyanis dupla oldalfalú, elhúzható ajtóval teljesen leválasztható a vezetőtértől.

A Integralia egyelőre főként a francia és a spanyol piacon van jelen. A 15 éve alapított vállalat eddig 1 600 járművet gyártott és saját éjjel-nappali szervizhálózattal rendelkezik.