A szállítmányozási cég összesen 30 darab TGX 18.440 típusú nyergesvontatót vásárolt. Az XXL-fülkékkel gyártott MAN TGX EfficientLine modellre az előzetes összehasonlító tesztelési próba után került a választás. A teherautóval az üzemanyag-takarékos felszereltségnek köszönhetően körülbelül 3 liter gázolajat lehet 100 kilométeren spórolni, amely 120 000 km éves futásteljesítmény mellett 3600 literes éves megtakarítást jelent.

A gazdaságosabb vezetés érdekében a vállalkozás hatvan sofőrt küldött az MAN által felkínált tréningre, melynek során a résztvevők elsajátíthatják a járművek helyes kezelését. Az oktatásban részesülő járművezetők a tapasztalok alapján 5-15 százalék üzemanyag-megtakarítást érnek el a tréning végére.

Valamennyi új jármű a Service24 által nyújtott mobilitási garanciával rendelkezik. Ezt az éjjel-nappal szervizoldalról is biztonságot nyújtó garanciát a használt, egyéb márkájú járművekre is igénybe vette a társaság.

Nagyot hasított az MAN idehaza 7

A J.S. Logistics Kft. a J.S. Logistik-csoport tagja, mely 2006 óta van jelen Magyarországon is. A vállalkozás a Schüssler család tulajdona, és jelenleg is az ő irányításuk alatt működik. A cég az egész Európai Unió területén nyújt integrált logisztikai szolgáltatásokat az egyik legmodernebb gépparkkal.