Kamionosként a legrosszabb ami történhet az emberrel, hogy elszáll a fék, pont akkor, mikor kanyargós úton ereszkedünk lefelé. Az orosz sofőrnek pontosan ezt kellett átélni, szépen haladt a forgalommal és hirtelen felmondta a szolgálatot a fékrendszer. Csúnya pusztítást végzett Dzhubga városától nem messze, nézzétek meg a videót.
Látszik, hogy a sofőr mindent megpróbál, hogy elkerülje az ütközést, de végül mégis tömegbaleset lett a vége. Sajnos ez nem ritka eset, főleg akkor, ha nincs megfelelően karbantartva a jármű. 
Magyarországon a közúti balesetek több, mint felét (57 százalékát) a személygépkocsi-vezetők okozták. A tehergépkocsi-vezetők a balesetek 9 százalékának, az autóbusz-vezetők továbbra is a balesetek 1 százalékának az okozásáért voltak felelősek. Nőtt azonban a  balesetet okozó kerékpárosok aránya, ami elérte a 14 százalékot. Mindezt január elejétől augusztus 31. történő felmérése alapján – állítja a police.hu.
A rendőrség szerint hosszú évek tapasztalata alapján augusztusban és júliusban történik a legtöbb közlekedési baleset, ez a rendőrség szerint összefügg a zsúfolt utakkal, a szabadságolásokkal, az idegenforgalmi főszezonnal, valamint a kánikulával. A harmadik legveszélyesebb hónap az október, szóval mindenkit óvatosságra intünk, vigyázzunk egymásra!