A teljesen saját tervezésű, bádogtetős faházat öt év alatt készítette el tulajdonosa, Aaron Maret, aki most azt tervezi, hogy beutazza vele az Egyesült Államokat. A házikót részben újrafelhasznált anyagokból, részben pedig újonnan vásárolt nyersanyagokból építette. A tűzhellyel, mosogatóval, fürdőszobával és hálórésszel is felszerelt utánfutó alapterülete 9,3 négyzetméter, ami egyáltalán mondható kevésnek a lakókocsikhoz képest.

A “zsebmenedéknek” is becézett építmény kétszárnyú, üvegbetétes ajtaja hátul található, mely nem közvetlenül az útra, hanem a gondosan megépített verandára nyílik. A teraszon padok, polcok és fogasok fogadják az érkezőket. A faház belseje egy hegyvidéki nyaraló nappalijára emlékeztet, mely lényegében egy többfunkciós helység számos szekrénnyel, polccal és két kanapéval.

A kétszemélyes hálórész pedig a tetőtérben kapott helyet, ahová a bezártság-érzet csökkentése érdekében egy nagyobb ablakot is beépítettek. A két gázégős tűzhellyel  felszerelt konyha az építmény egyik sarkában, az elhúzható ajtókkal megépített zuhanyzós mini-fürdőszoba pedig a házikó másik sarkában található.

A faházikó tágas belső tere ülő alkalmatosságokkal és a tetőtérben kialakított hálórésszel

Mivel járművet inkább faháznak tervezte Aaron, mint lakókocsinak, ezért meglehetősen nehézre sikeredett. A tulajdonos ugyan még nem mérte le az elkészült építményt, de becslése szerint nagyjából 5,4 tonna lehet. Ennek ellenére készítője úgy véli, hogy ez a megoldás kiváló alternatívát jelenthet azok számára, akik olyan területeken élnek, ahol gyakoriak a tornádók, vagy hurrikánok. Az elgondolás szerint már egy nagyobb forgószél esetén odébbállhatna tulajdonosa a házzal, így az emberéletek megóvása mellett a pusztító viharok miatt elszenvedett károk is kisebbek lehetnek.

Az utánfutóra szerelt házikó 24 ezer dollárba (5,5 millió Ft) és 2700 munkaórába került. A “zsebmenedék” kiválóan alkalmas egy vagy két személy életvitelszerű tartózkodására, de használható vendégházként, illetve nyaralóként is.