A nagy gyártók mellett sok kisebb autóipari szereplő is megmutatja magát a Genfi Autószalonon. A standok nagy részét a jól ismert tuningcégek töltik fel, de akad pár érdekes ínyencfalat, amiről keveset olvasunk, hallunk a médiában.

Ilyen a Soleil Motors nevű olasz manufaktúra is, ahol az átlagostól eltérő luxusra vágyó gazdagok igényeit elégítik ki. Az általuk kínált csomag érdekes egyveleg, a Corvette alapból igénytelen, pórias stílusát turbózzák fel giccsbe hajló olasz stílussal.

egyedi felni, tetszik ez valakinek?

egyedi felni, tetszik ez valakinek?

Az Egyesült Államokból származó V8-as technika 651 lóerőt teljesít, amivel a Soleil Anadi 3,5 másodperc alatt katapultál százas tempóra, a végsebesség pedig akár 321 km/óra is lehet a német autópályák limit nélküli szakaszain.
Olasz manufaktúra készíti a bőrborítást, a vevő igényei szerinti színösszeállításban

Olasz manufaktúra készíti a bőrborítást, a vevő igényei szerinti színösszeállításban

Közelről megtapogatva a minőségre nem lehet panasz, a belsőt maximális odafigyeléssel húzták bőrbe, a fa valódi és gyönyörű. Mégis az egész pakk a forgószínpadon pörögve gyomorforgató benyomást kelt, főleg a furcsa virágmintás felnikkel.

Az alapár 230 000 euró (68,6 millió forint), ami, valljuk be, nem kevés egy luxussal körbefuttatott amerikai izomautóért.