Pöttöm crossovert készített a Renault 1
Pöttöm crossovert készített a Renault 2

Pöttöm crossovert készített a Renault

Pöttöm crossovert készített a Renault

Pöttöm crossovert készített a Renault 9
Pöttöm crossovert készített a Renault 10
Pöttöm crossovert készített a Renault 11
Pöttöm crossovert készített a Renault 12
Pöttöm crossovert készített a Renault 13
Pöttöm crossovert készített a Renault 14
Fotó megosztása:
Pöttöm crossovert készített a Renault 15 Kis méretű szabadidő-autóval áll elő a Genfi Autószalonon a Renault. Méretei alapján a Nissan Juke konkurense lehetne a Captur tanulmány, stílusjegyeit látva azonban valószínű, hogy kicsit odébb van még a sorozatgyártás.

Valójában érdemes a komolyabb figyelemre is a koncepció, ilyen és ehhez hasonló megoldásokkal képzeli el a Renault a jövő autóit. A Captur levehető teteje azért valószínűleg nem lesz hétköznapi extra.

Karbonszálas anyagból készült a karosszéria, az ajtók előrefelé nyílnak. A háromajtós különlegesség 22 colos fekete-fehér felniken ül, a nagy kerekek ütős látványelemek.

1,6 literes, duplaturbós dízelmotort építettek a tanulmányba, az egység minden bizonnyal hamarosan piacra kerül. 160 lóerőt és 380 Nm-es csúcsnyomatékot tud a blokk, duplakuplungos váltóval párosítva mindössze 99 gramm a kilométerenkénti szén-dioxid-kibocsátása. Új fejlesztésű kamerarendszerrel és RX2 jelű, önzáró mechanikus differenciálművel is felszerelték a Capturt.