A Frankfurti Autószalon helyszíne nem kicsi (320 ezer négyzetméter), átsétálni egyik sarkából a másikba bizony komoly kihívás, nem árt folyadékkal és némi hideg élelemmel készülni. De teljesen megéri bejárni a csarnokokat, hiszen kincsekre bukkanhat az ember. Például a hétszeres F1-világbajnok, Michael Schumacher autójára, amivel először nyert vb-címet.
Schumi 1991-ben öt versenyen vett részt a Benetton-Ford színeiben. Csapattársa a háromszoros világbajnok Nelson Piquet volt, aki öt közös időmérő edzésükből mindössze egyszer tudta megverni az újoncot. Ebből az öt futamból a német pilóta egyszer az ötödik, kétszer a hatodik helyen végzett, kétszer pedig kiesett.
Megtaláltuk Schumacher eldugott autóját 3
1994-ben a 16 futamból csak 14-en vett részt, ráadásul ebből is kétszer diszkvalifikálták, mégis nyolc versenyt nyert meg és 92 pontot szerzett. Ezzel ő lett a sportág történetének első német világbajnoka.
Megtaláltuk Schumacher eldugott autóját 4
A világbajnok autóját, a Benetton Ford B194-5-öst néhány héttel a bajnok tragikus síbalesete előtt árverezték el, teljesen működőképes, versenyre felkészített állapotban. A mindössze 515 kilogrammos B194 hátsó kerekeit 3,5 literes V8-as erőforrás hajtotta.
Schumi így terelgette a B194-est 1994-ben az olasz pályán:

Megtaláltuk Schumacher eldugott autóját 5
Megtaláltuk Schumacher eldugott autóját 6