Az az igazi fényűzés, amikor pénzt és fáradságot nem kímélve készítjük el a teljesen értelmetlent. Egy Rolls-Royce esetében persze az értelmetlenséget exkluzivitásnak nevezzük… 
A starlight headliner, azaz a csillagos égboltot idéző tetőkárpitozás nem új, de megunhatatlan extra, még akkor is, ha tudjuk, csupán egy nagy, véletlenszerű összevisszaságot nézünk.
Kivéve, ha a Celestial (azaz égi) Phantom különkiadásában ülünk. Ennek tetőkárpitjába ugyanis pontosan azt az égképet dolgozták bele, amit 2003. január elsején, éjfélkor láthattunk, ha vettük a fáradságot, és felpillantunk. Az ötlet szépségét még az sem tudja teljesen elrontani, hogy az nem derül ki, pontosan honnan nézve, és milyen tájolással mutatott így az ég – vélhetően Goodwoodból, a Rolls-Royce főhadiszállásáról, és logikusan Emily, az orron szélnek feszülő nőalak jelöli északot. Vagy nem. 
Időutazás csillagos ég alatt 3


De nem számít, mert gyönyörű a gesztus. Ráadásul nagy jövőt jósolunk a Rolls-Royce egyedi átalakításokkal foglalkozó részlegénél a gegnek: ha felveszik palettájukra, mostantól minden arab sejk ilyet rendel kedvesének évfordulóra, születésnapra. 
Ha csak ennyit tudna az évfordulós példány, akkor is sokáig emlegetnénk még, de itt nincs vége a történetnek. Alkonyatszínű bőrkárpitozás, kifejezetten csak ide tervezett poharak és kristályáru, luxus porcelántányérokkal megrakodott piknikkosár járja körül a fényűzés témakörét. 
A tervezők még arra is figyeltek, hogy az “égboltot” borító “csillagok” pont megfelelően csillogjanak a bárszekrény fedelén. 
A tetőkárpitot közelebbről megnézve egyébként újabb finomságra derül fény: összesen 120 000 öltéssel, a legfinomabb selyemszállal hímezték bele az anyagba a csillagképeket, nehogy eltévesszük, melyik a Lant, és melyik a Nyilas.