Hollandia, AD:
„Max Verstappen Kínát is kipipálhatja a listán. A Forma-1 öt évig nem járt Sanghajban, de a visszatéréskor a holland címvédő megmutatta, ki lett az uralkodó. Verstappen tökéletes hétvégét zárt annak ellenére, hogy kissé gyengén kezdett a sprintkvalifikáción elért negyedik hellyel.”

De Telegraaf:
„Max Verstappen Sanghajban is csúcsformát és kiváló teljesítményt mutatott. Erős szombat után – melynek során megnyerte a sprintfutamot és pole-pozíciót szerzett – vasárnap kihívó nélkül maradt.”

Nagy-Britannia, Telegraph:
„Verstappen két biztonsági autós fázist is sértetlenül túlélt, aztán az elmúlt 49 futamból a 38.-at nyerte meg, és feltartóztathatatlanul menetel sorozatban negyedik vb-címe felé.”

Mirror:
„Lando Norris megmutatta, mire képes, és megakadályozta az újabb kettős Red Bull-sikert Sanghajban. Max Verstappen győzelmi szériájával ugyanakkor ő sem tudott mit kezdeni. A holland címvédő végig irányított a Kínai Nagydíjon és kényelmesen diadalmaskodott.”

Guardian:
„Verstappen győzelme valójában egy pillanatig sem forgott veszélyben Sanghajban, ahova 2019 után tért vissza a Forma-1. Tökéletes módon irányított a két biztonsági autós fázis ellenére, és öt forduló után már 25 ponttal vezet az összetettben csapattársa, Sergio Pérez előtt.”

Daily Mail:
„Nagyon úgy tűnik, hogy senki nem tudja megakadályozni Verstappent a negyedik vb-címének megszerzésében.”

F1: Verstappen már untat mindenkit? 1

Svájc, Blick:
„Max Verstappen az első másodperctől kezdve uralta a show-t.”

Ausztria, Salzburger Nachrichten:
„A Forma-1 idei első sprintfutamos hétvégéje nem tartogatott nagy meglepetést. A címvédő Max Verstappen a naptárba öt év után visszatérő sanghaji pályán is fölényben volt, és szombaton a sprintfutamot, vasárnap pedig a Kínai Nagydíjat is könnyedén nyerte meg.”

Franciaország, Le Parisien:
„Az ember már nem tudja pontosan, hogy untatja, vagy lenyűgözi Max Verstappen fölénye. A Kínai Nagydíjat is ez a kettős érzés jellemezte, a címvédő egy nappal a sprintfutamon aratott sikere után az idénybeli negyedik és pályafutása 58. győzelmét aratta Sanghajban.”

Spanyolország, Mundo Deportivo:
„Verstappennek nincs ellenfele. A holland címvédő a rajttól a célig már-már sértő fölényben volt minden riválisával szemben a sanghaji futamon.”

Sport:
„Max Verstappen verhetetlennek tűnik, és bár 19 futam még hátravan a szezonból, jelenleg senki nem kételkedik abban, hogy az év végén négyszeres világbajnok lesz.”