A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

22. adásunkban a Sao Pauló-i Nagydíj volt terítéken, mely az év legsűrűbb futama volt, a legtöbb történéssel. új pole-pozícióst és új győztest is avatott a Forma-1 Kevin Magnussen, illetve George Russell személyében, de a hétvége leginkább a Red Bull kirobbanó botránya miatt maradhat emlékezetes. mellett Baka Gábor, Kováts Olivér és Fehér Patrik ezt illető véleménye mellett Verstappen és Lewis Hamilton ütközéséről és a Nemzetközi Automobil Szövetségről is szó esett, a szervezet újabb mélypontot ért el működésében.

Nyereményjáték

Nyereményjátékkal zárjuk az idei évadot: válaszoljatok helyesen a legutóbbi műsorunkban elhangzó kérdésre november 17. 14:00-ig, és részt vehettek a sorsoláson! A szerencsés jutalma egy Vezess bögre és egy Vezess Katalógus 2022.

Itt tudtok játszani:

Sorsolás: november 17. 14:00. A szerencsés nevét a sorsolás után a YouTube-on található adás videója alatt hozzászólásként megírjuk, és felvesszük vele a kapcsolatot.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni az adást podcast formában:

Legközelebb új résszel a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj másnapján, november 21-én 19 órától jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.