A Forma-1-es Brit Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, Daily Mail:
“Carlos Sainz megszerezte első Forma-1-es győzelmét a kaotikus Brit Nagydíjon, miközben Lewis Hamilton dobogóra állhatott Max Verstappen műszaki problémái miatt. A versenyt ugyanakkor beárnyékolta Csou Kuan-jü horrorisztikus balesete”.

The Sun:
“Huh! Micsoda verseny volt! Carlos Sainz diadalmaskodott a Ferrarival”.

The Telegraph:
“Valódi színházi előadás volt ez, kezdve Csou Kuan-jü rémisztő felborulásával, egészen Lewis Hamilton dicsőséges dupla előzéséig. Carlos Sainz valahogy áthámozta magát a tumultuson, és megszerezte pályafutása első F1-es győzelmét”.

The Guardian:
“Az első Forma-1-es győzelem mindig felejthetetlen, és Carlos Sainz minden kétséget kizáróan sokáig emlékszik majd az első diadalára, melyet egy izgalmas és drámai Brit Nagydíjon aratott”.

The Times:
“Csou Kuan-jü csodával határos módon sértetlenül úszta meg a Silverstone-ban elszenvedett horrorisztikus balesetét”.

Horror után dráma a Forma-1-ben 1

Franciaország, L’Équipe:
“Carlos Sainz öröme és Charles Leclerc frusztrációja: kétarcú volt a futam a Ferrari számára”.

Libération:
“A Forma-1 néha ránk zúdít ilyen és ehhez hasonló, happy enddel végződő baleseteket. Ezúttal Csou Kuan-jü volt a szerencsétlenül járt, de végül sértetlen hős, akinek a Brit Nagydíj csupán másodpercekig tartott, miután versenyautója röviddel a rajt után már fejjel lefelé csúszott az aszfalton”.

Olaszország, La Gazzetta dello Sport:
“Silverstone-i bizonyítvány: Hamilton egy oroszlán, a legjobb viszont Leclerc”.

Spanyolország, As:
“Carlos Sainz megállíthatatlan volt, és meghódította Silverstone-t”.

La Vanguardia:
“Carlos Sainz végre megízlelhette a győzelem édes ízét a Forma-1-ben. Nyolc idény és 150 futam kellett hozzá, de tökéletesen kihasználta a lehetőséget, hogy Silverstone-ban a pole-pozícióból rajtolhatott, és kemény küzdelemben a csapattársát, Charles Leclerc-t is megverte”.

Ausztria, Kronen Zeitung:
“Csou Kuan-jü horrorisztikus balesete ijedtséget okozott”.

Svájc, Blick:
“Leclerc dühös – Sainz az új sztár: belháború a Ferrarinál”.