A szezonnyitó Forma-1-es Bahreini Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, The Guardian:
“A Forma-1 új korszaka nem is kezdődhetett volna lebilincselőbben, mint a bahreini szezonnyitó drámájával, diadalával és katasztrófájával.”

Spanyolország, AS:
“A Ferrari összeütött egy bajnokot. Erős páros a győztes Leclerc-rel és a második helyezett Sainzcal. Verstappen küzdött a győzelemért, de eltört a kormánya. Alonso tizedik. Red Bull: nulla pont.”

Olaszország, La Repubblica:
“Újra itt vannak: győzni mentek a sivatagba. Már a teszteken és az időmérőn is látszott, hogy erősek, s ezt a futamon is bizonyították. A kettős győzelem naggyá tette a Ferrari-istállót.”

La Gazzetta dello Sport:
“Első Leclerc, második Sainz: a Ferrari visszatért. Vörös eufória. Ez nem délibáb a sivatagban, ez a valóság. A Forma-1 új korszaka egy fergeteges diadallal kezdődött. Két év a purgatóriumban, hogy most újra láthassuk a csillagokat. A Ferrari kijött a 2020-as hullámvölgyből, amikor a hatodik helyen végzett a konstruktőrök versenyében, és 1980 óta a legrosszabb eredményét produkálta.”

F1: Vörös eufória, eljött a felszabadulás ünnepe 1

Corriere della Sera:
“Vörös feltámadás. Leclerc és Sainz az első és második helyen, a Ferrari ismét régi fényében ragyog. Negyvenöt győzelem nélküli nagydíj után eljött a ferraris újév, a felszabadulás ünnepe. Ezzel vége a mély sebeknek, a megalázó szezonoknak, amelyekben az alkalmi dobogós helyek jelentették a sikert.”

Svájc, Blick:
“Féktelen Ferrari-ünneplés Bahreinben. Sikerült. Ez volt a Ferrari első futamgyőzelme 2019. szeptember 22. óta (akkor Vettel nyert Szingapúrban). Vége a Scuderia hosszú szenvedésének.”