2022 márciusának második felére fordulva ismét beindulnak a motorok és kezdetét veszi egy újabb Forma-1-es szezon. Az autósport csúcskategóriájának visszatérésével párhuzamosan újra szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér ismét mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

A mezőny már két teszten túl van, ahogy szakértőink is az első idei adáson, ahol szó esett az új Forma-1-es szezon előtti legfontosabb változásokról, valamint a téli tesztek eredményeiről, melyek alapján az új erősorrend is körvonalazódott.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videómegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire, RSS-feedünket pedig ide kattintva éred el.

Legközelebb új résszel a Bahreini Nagydíj másnapján, március 21-én jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.