Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság 19. futamán, a Sao Pauló-i Nagydíjon, melyen Lewis Hamilton megállíthatatlan volt. Max Verstappen még a sportszerűség határán egyensúlyozva sem tudta útját állni a bajnoki riválisnak. A Vezess Csapatrádió szakértői a Mercedes és a Red Bull jelenlegi helyzetét elemezték. Fehér Patrik, Horváth Zsolt és Kováts Olivér megvitatták azt is, büntetést érdemelt volna-e a Red Bull versenyzője a brit leszorításáért.

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS-feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

 

Legközelebb november 23-án, kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is a Katari Nagydíjról fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.