Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság 16. futamán, a Török Nagydíjon, ahol Valtteri Bottas klasszis teljesítményt bemutatva aratott győzelmet Max Verstappen előtt, míg Lewis Hamilton kármentésként egy ötödik helyet mutathat fel. A Vezess Csapatrádió szakértői megvitatták a hétszeres világbajnok és a Mercedes taktikáját, valamint a pilóta csapathoz fűződő viszonyát is elemezték. Fehér Patrik és Kováts Olivér Sebastian Vettel komikusan rossz gumiválasztásáról, a Ferrari esetleges fejlődéséről és egy kicsit a túraautózásról is beszélgettek.

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS-feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

 

Legközelebb október 26-án, kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is az Amerikai Nagydíjról fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.