A Forma-1-es Orosz Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, Daily Mail:
“Lewis Hamilton stílusosan esőben szerezte meg 100. futamgyőzelmét. Esőisten oly gyakran segítette a 14 év és 108 nap során, amely az első és a 100. sikere között eltelt.”

The Sun:
“Szívszorító nap Lando Norris számára, Lewis Hamilton megnyerte a mágikus századikat.”

The Guardian:
“Csak hogy megfelelően megvilágítsuk Hamilton rekordját: a 91 futamgyőzelmet szerzett Michael Schumachert már lehagyta, utánuk Sebastian Vettel következik 53-mal. Hamilton 2007-es első, kanadai sikere óta minden szezonban nyert legalább egy versenyt. Idén a nyolcadik világbajnoki címére tör, s ezzel ebben a tekintetben is lehagyná Schumachert.”

Olaszország, La Gazzetta dello Sport:
“Hamilton, a varázsló az esőben: a 100. győzelem Oroszországban.”

Corriere dello Sport:
“Hamilton történelmet írt: 100 futamgyőzelem a Forma-1-ben. Ő az első pilóta, aki elérte ezt a mérföldkövet.”

F1: Esőisten tette élő legendává Hamiltont 1

Spanyolország, Marca:
“Hamilton történelmi márka a Forma-1-ben. Max Verstappen, a trónkövetelő az utolsó helyről rajtolva második lett, de vért kell majd izzadnia, ha meg akarja szerezni a koronát.”

As:
“A rajtnál előzött, vezette a versenyt, majd egy lefelé tartó spirálba került, s félő volt, hogy nem ér el kiemelkedő eredményt. De Carlos Sainz Jr. soha nem adja fel, nem dobja be a törölközőt. Elkezdett esni, a Ferrari pedig készen állt, így Sainz végül dobogóra állhatott. Csak Lewis Hamilton, Oroszország lordja és a hihetetlen felzárkózást bemutató Max Verstappen végzett előtte.”

Franciaország, L’Équipe:
“Lewis Hamilton Oroszországban megszerezte 100. F1-es futamgyőzelmét és ismét kontrollálja a világbajnokságot.”

Ausztria, Kronen Zeitung:
“Lewis Hamilton az esődráma végén megszerezte 100. győzelmét Szocsiban, és a jubileumi sikerrel ismét átvette a vezetést az összetett pontversenyben. Az élen haladó McLarenes pilótával, Lando Norrisszal ellentétben a negyedik helyről rajtoló világbajnok átmeneti esőgumira váltott röviddel a verseny vége előtt, s ezzel biztosította sikerét. Norris csak hetedik lett. A 20., utolsó helyről indult Max Verstappen – köszönhetően az időjárásnak is – másodikként zárt.”

Svájc, Blick:
“Ez az ember egy élő legenda! Lewis Hamilton Szocsiban 100. győzelmét aratta – és milyen rendkívüli módon -, s ezzel ismét vezeti a pontversenyt.”