Sajtóértesülésekből már hetek óta lehet tudni, Újév napján azonban maga Max Verstappen tudatta az Instagram-oldalán, hogy összejött Kelly Piquet-vel, a háromszoros Forma-1-es világbajnok Nelson Piquet lányával, ezzel tulajdonképpen elismerve azt is, hogy mostohaapa lett, hiszen választottja 2019 decemberéig Danyiil Kvjat barátnője volt – az egykori pár közös gyermeke, Penelopé néhány hónappal a szakítás előtt, július 26-án született.

„Boldog új évet mindenkinek! Tegyük sokféleképpen emlékezetessé 2021-et” – írta a fenti kép mellé a Red Bull versenyzője, aki alig pár hónappal ezelőtt, októberben szakított előző barátnőjével, Dilara Sanlikkal. „Sikert, szeretetet és boldogságot kívánok nektek, ahogyan én is megtaláltam.”

Verstappen új barátnőjével és annak családjával köszöntötte az új évet, mint az a korábbi F1-es pilóta, Nelson Piquet Jr. bejegyzéséből kiderült, a Lençóis Maranhenses brazil tengerparton.

Az pedig véletlen egybeesés vagy a sors különös fintora, hogy a 2021-re ülés nélkül maradó Kvjattól a 2016-os Spanyol Nagydíj előtt Red Bull-os ülését is Verstappen vette át.