Noha a Red Bull egyelőre messze van a Mercedestől és a Ferraritól, Max Verstappen türelmesen várja, hogy beérjen a Hondával való közös munka gyümölcse. Pontszámban nem is áll rosszul a holland pilóta, azt a pletykát pedig minden érintett tagadta, hogy napirenden lenne a Mercedeshez való igazolás.

“Max tudja, hogy mi a programunk, milyen terveink vannak, és ezeket mikor valósítjuk meg” – mondta Marko. “Az a dolgunk, hogy versenyképes autót adjunk neki, a Spanyol Nagydíjra rengeteg új alkatrésszel készülünk.”

Marko Verstappen teljesítményébe sem tud belekötni. “Az első versenyeken Max kétszer annyi pontot szerzett, mint tavaly. Nem követ el hibákat, és kihozza a legtöbbet abból, amink van.”

“A lehető legtöbb pont megszerzésére törekszik, és ez a helyes stratégia.”

Verstappen türelmesen várja a javulást. “Jelenleg nincs akkora teljesítményünk, mint a Mercedesnek és a Ferrarinak, a kasztnival is kell egy lépést tennünk előre” – így Verstappen.

“A srácok nagyon keményen dolgoznak ezen. Remélhetőleg még nincs túl késő. Gondoskodnunk kell róla, hogy a mi fejlesztéseink jobbak legyenek, mint a riválisoké.”