A Force India jövője szempontjából csak az biztos, hogy semmi sem biztos, akár mindkét versenyzőjét elveszítheti a csapat. Esteban Ocon iránt a Renault érdeklődik, míg Sergio Perez a Haasnál van képben, ahol az idén rettentően sokat hibázó Romain Grosjean utódja lehet.

Perez számára opció a Force Indiánál való maradás is, de a csapat anyagi helyzete miatt komoly bizonytalanság is van. “Jelenleg kritikus a helyzet” – ismerte el Perez.

“Nem titok, hogy az anyagi problémák kissé visszavetették a csapat fejlődését. Ha megnézzük az eredményeket, mert az F1-ben csak az eredmények számítanak, a konstruktőri bajnokság ötödik helyén állunk.”

“Pedig el sem tudják képzelni, milyen anyagi problémákkal kellett eddig megküzdenünk, szóval ez remekül mutatja a csapatban rejlő potenciált.”

“Kíváncsi vagyok, mi történik a következő hetekben és hónapokban, mi lesz a csapattal, mert őszintén hiszem, hogy ez egy nagyszerű csapat. Nem kell kapkodnom a döntéssel, mert tudom, hogy remek pozícióban vagyok, de minél előbb, annál jobb.”