Vettel ezzel idei negyedik sikerét aratta, ez volt a silverstone-i pályán aratott második győzelme. A német így az örökranglistán egyenlített Alain Prosttal, mindkét négyszeres világbajnok 51 futamgyőzelemmel rendelkezik. A futam részletes összefoglalója itt olvasható. Az interjúkat az időmérő után ismét Martin Brundle készítette, akinek Hamilton feladta a leckét, ugyanis a befutó után elvonult, a dobogóra kellett utána mennie az egykori F1-pilótának.

Sebastian Vettel (1.)

„A biztonsági autó megfűszerezte a versenyt. Valtteri nyomta, mint az őrült, de nálam volt a gumielőny. Nem volt könnyű utat találni mellette, de azt hiszem, sikerült meglepnem őt. Nem voltam benne biztos, hogy be tudom venni a kanyart, végül mégis sikerült. Jó volt, nagyon boldog vagyok, természetesen hatalmas köszönet a csapatnak a támogatásért, és a háttérben dolgozó embereknek, mivel tegnap eléggé le voltam robbanva. Ma már sokkal jobb állapotban vagyok, nem volt semmi gond. Nagyon-nagyon örülök.”

„Aggódtam a verseny előtt, hogy nem tudom azt befejezni a nyakfájdalmam miatt, de minden rendben volt. Az adrenalin miatt talán este érezni fogom egy kicsit, azonban ez nem számít. A nyakam kitartott, és a verseny fantasztikus volt, remek közönség előtt. Nagyon élveztem, szerintem a nézők is élvezték, hihetetlen ez a nap.”

Lewis Hamilton (2.)

„Ez az év legnagyobb versenye, a legjobb közönség előtt. Sajnálom, hogy nem tudtam ma győzni, de köszönöm a támogatást, a közönség segítségével jutottam túl az elején. Továbbra is keményen küzdünk, higgyétek el, hogy nem adom fel.”

„A csapatom hihetetlen munkát végzett a hétvégén. Hihetetlen támogatás és nyomás is helyeződött ránk. Érdekes taktikák voltak, de megteszünk mindent, hogy javuljunk a következő versenyekre. Nagyon hálás vagyok ezért a támogatásért. Ez a legjobb futam az évben, hihetetlen a közönség.”

Kimi Räikkönen (3.)

„A hármas kanyarban blokkoltak a kerekeim, és Lewis mögött voltam, így eltaláltam az autója hátulját. Megpördült, az én hibám volt. Néha van ilyen. Nem volt egy sima verseny. Én hibáztam, megérdemeltem a büntetést. Megkaptam a 10 másodpercet, és harcoltam tovább. A hibák és a 10 másodperces büntetés nélkül jobb lett volna a helyzet. Igyekeztem, szerintem a mindent beleadtam.”