“Nem sűrűn adatik meg, hogy egy új, vagy a legtöbbünk számára új pályán versenyezhetünk” – kezdte Alonso. “Nagyszerű, hogy a Le Mans-i élményeim után Franciaországban folytathatom a versenyzést.”

“Még mindig álomszerű, hogy győzni tudtam Le Mans-ban, hihetetlen hét volt. Mostanra kezd leülepedni a dolog, alig várom, hogy visszaülhessek az autómba, és újra versenyezhessek.”

“Soha nem versenyeztem a Paul Ricard-on az F1-ben, de néhány éve teszteltem itt, és láttam az új pályakonfigurációk terveit. Megvan benne a potenciál, hogy nagyszerű pálya legyen, egy új helyszínben ráadásul mindig ott az esély, hogy összekavarodjanak a dolgok.”

“Amit most tudunk, hogy kemény verseny lesz az autók és versenyzők számára, technikailag pedig nagy kihívásnak ígérkezik a megfelelő beállítások megtalálása. Úgy tűnik, van néhány előzési lehetőség, ami remélhetőleg felpezsdíti majd a versenyt.”

“Remélem, hogy néhány csalódást keltő hétvége után Franciaországban jobb eredményt érhetünk el.”

Stoffel Vandoorne már versenyzett a pályán. “Egyike vagyok azoknak a versenyzőknek, akik már vezettek a Paul Ricard-on” – mondta Vandoorne.

“Itt voltam a Pirelli 2016-os tesztjén, ami remek élmény volt, és a Forma-Renault-ban is versenyeztem itt. Technikás pálya, jó mulatság lesz vezetni rajta.”