David Coulthard és Kimi Räikkönen 2002 és 2004 között voltak csapattársak a McLarennél. A skót nemrégiben megszólalt a finn pilótával kapcsolatban, miután a Ferrari Kínában beáldozta, nem cserélték le a kerekeit azért, hogy Sebastian Vettel ellenfeleit tartsa fel.

Coulthard szerint a Jégembert nem zavarja, hogy második számú pilótaként tekintenek rá a Ferrarinál, sőt, gyakorlatilag semmi sem akasztja ki: „Néhány évig csapattársak voltunk, és egyetlen dolog volt, ami felidegesítette. Ron Dennisnél (egy partin) a tömegbe ugrott egy színpadról, és én Kathy Ojjehet kaptam el, a McLaren-tulajdonos Mansour Ojjeh feleségét, aki szintén ugrott.”

„Amikor Kimi földet ért, úgy tett, mint aki elájult, majd felkelt és azt mondta: te nem csapattárs vagy, hanem egy seggfej!” – mondta Coulthard. „Erre azt feleltem: sajnálom, de én mindig a hölgyekre megyek! Egyébként ezen kívül nem kapta fel a vizet soha.”

„Amúgyt Kimi nagyszerű  tempót mutatott az első három versenyen idén, de nem volt szerencséje. De idén futamot fog nyerni és akkor mindenki nagyon örül majd” – zárta a ma tévés szakértőként dolgozó, 13-szoros futamgyőztes skót.