A dobogós pilótákkal David Coulthard és Martin Brundle készítette az interjúkat.

Valtteri Bottas (1.)

„Nagyon fontos ez a győzelem számomra az év második felének nehézségei után. Keményen dolgoztunk a problémákon, egyre javultam, nem is lehetnék elégedettebb egy ilyen befejezéssel. Még egyszer gratulálok Lewisnak a bajnoki címhez és Sebastiannak a második helyhez! Idén harmadik lettem, remélem, jövőre előbb végzek.”

„Próbáltam beosztani a tempómat és irányítani a versenyt, jónak éreztem. A egyik lekörözésnél blokkoltak a kerekeim, de egyébként nem volt gond. Az utolsó öt kört megnyomtam, kiautóztam egy kis különbséget. Elégedett vagyok az autómmal, és ismét szeretném megköszönni a csapat munkáját!”

„Mi, finnek nem igazán mutatjuk ki az érzéseinket, de ettől még léteznek. Nagyon boldog vagyok, rengeteg támogatást kaptam a családomtól. Nem tudom kimutatni, de jól érzem magam.”

Lewis Hamilton (2.)

„Mindent beleadtam. Gratulálok Valtterinek a győzelemhez, jól dolgozott, sikerült feltartania. Mindent beleadtam, minden körben, nagyon nehéz itt előzni és az utolsó szektorban szenvedtem is egy kicsit. Hatalmas köszönet a csapatnak, itt és a gyárban, amit készítettek nekünk idén, az hihetetlen. Megtiszteltetés náluk versenyezni. Ez a támogatás – köszönet mindenkinek a sok brit zászlóért, imádlak és nagyra becsüllek titeket! Várom, hogy visszatérjek jövőre!”

Sebastian Vettel (3.)

„Az elején jól rajtoltam, de elfékeztem a gumikat. 3-4-5 kör után nem tudtam tovább gyorsulni, elhúztak előlem és onnantól elég magányosan telt a versenyem. A második szett gumikon elkaptam a fonalat, gyorsabb voltam, de nem volt elég, hogy elkapjam ezt a két srácot. Gratulálok Valtterinek, és még egyszer rendkívül gratulálok Lewisnak, megérdemelte a bajnoki címet. Ha nehezemre esik is kimondani, de ő volt a jobb. Haladunk a teendőinkkel télen, és reméljük, erősebben térünk vissza. Végül szeretném megköszönni a szurkolóknak, hihetetlen támogatást kapott a Ferrari, köszönjük szépen. Forza Ferrari!”

Az interjúk után Brundle és Coulthard egy videóval bemutatta az F1 új logóját, melyet itt lehet megtekinteni.