A három leggyorsabb pilótával Mark Webber készítette az interjúkat.

Valtteri Bottas (1.)

„A családi támogatás mindig jólesik. A mai napon a dolgok egyre jobban és jobban alakultak számomra, számos helyen találtam még időt, és jó érzés volt az autót vezetni. Az első Q3-as köröm elég volt a pole-pozícióhoz, így rendkívül boldog vagyok.”

„Brazíliában is az első helyről indultam, de nem nyertem végül, így a cél egyértelmű holnap. Remélem, támogatnak a szurkolók is!”

Lewis Hamilton (2.)

„Micsoda kört futott Valtteri, hihetetlen időmérője volt, hatalmas gratuláció neki! Nagyszerű közönségünk van ma is. Az év utolsó időmérőjén mindent beleadtam, de mintha egy kis sebességet vesztettem volna. Valtteri kivételes munkát végzett, aminek nagyon örülök.”

F1: Bottas ezúttal megtartaná az első helyet 1

„Összességében azt gondolom, másfél tizedet nyertem az első kanyarban, majd el is vesztettem az ötösben vagy a hatosban, de egyébként hihetetlen évünk volt az időmérőket nézve. Jó ennyi brit zászlót látni, nagyra becsülöm!”

Sebastian Vettel (3.)

„Egyre jobb vagyok, de azt gondolom, ő [Hamilton] mindig jobb volt itt. Jó időmérőn vagyunk túl, sajnos kicsit távol a Mercedestől, versenytempóban közelebb lehetünk, de nagyon erősnek tűnnek. Valtteri hatalmas kört futott, gratulálok neki! Jó kis versenyre számítok holnap, nem könnyű előzni, de nem is lehetetlen, majd meglátjuk.”