Lewis Hamilton néhány héttel ezelőtt megnyerte negyedik Forma-1-es világbajnoki címét, 32 évesen, 11 szezonnyi F1 után úgy érzi, sosem volt még ennyire boldog, sosem volt ilyen kerek az élete.

“Ha visszagondolok, hogyan éreztem magam évekkel ezelőtt, olyan, mintha meg lettem volna kötözve, mozdulatlanságra voltam kárhoztatva. Akkor annak örültem, hogy bekerültem az F1-be, hogy enyém a világ legjobb munkája, de az autón kívül nem éreztem jól magam, nem éreztem kereknek az életem. Csak a potenciálom 10 százalékát használhattam” – mondta az olasz Sportweeknek, utalva arra, hogy a McLarennél azért sokkal kisebb szabadságot élvezett, mint manapság a Mercedesnél.

Az angol az elmúlt években igazi celebbé fejlődött, a közösségi médiában napról napra megosztja, milyen divatfotózáson, bemutatón, gálán járt, melyik popsztárral, modellel, sportcelebbel lógott együtt.

“Sokszor megfeledkezünk róla, hogy az élet rövid, nem tart örökké. Én egyetlen percet sem szeretnék elpazarolni. Félek, hogy lemaradok valamiről, ezért hosszú napokat élek” – magyarázta.