Lewis Hamilton (1.)

„A csapat nagyszerű munkát végzett, a szél miatt nehéz volt egy jó kört menni a pályán, néha szembeszél, néha hátszél fújt az egyes kanyarban, állandóan változott a szélirány. Ezért szeretem ezt a pályát, hihetetlenül fantasztikus, imádom! Főleg, ha van egy autód, amivel jól is lehet menni!”

„Az autóban mindig meleg van, de idekinn megfelelő. Nem túl hideg, nem túl meleg, süt a nap. Remek versenyünk lesz holnap, kemény dió lesz a gumikra is figyelni ilyen körülmények mellett, de felkészültem, amennyire lehet!”

„Eléggé valószínűtlen, hogy holnap megszerezzem a bajnoki címet, Sebastian jó munkát végzett ma, a tőlem telhető legjobbat fogom nyújtani, hogy a maximális pontot begyűjtsem. Itt van Sebastian, ha nem hibázik – ami nem valószínű, hiszen négyszeres világbajnokról van szó –, nem lesz könnyű dolgunk.”

Sebastian Vettel (2.)

„Nagyon elégedett voltam végül, de egy kissé kiestem a ritmusból az első szektor végén, a szél is megnehezítette a dolgunkat, küszködtem is emiatt egy kicsit, de végül jól összeraktam a kört, ott vagyunk az első sorban. Azt hiszem, jó a versenytempónk, az időmérőkön egész évben mindig egy picit le voltunk maradva. Gratulálok Lewisnak, jó kört ment, már a holnapra tekintek.”

„Jó lenne ezt és az összes többi versenyt is megnyerni, de napról napra haladunk, tegnap kevesebbet mentünk az edzésen, de ma sokkal jobb volt. A verseny holnap lesz, jó pálya, jó helyen, rengeteg szurkolóval, jó futam lesz holnap!”

Valtteri Bottas (3.)

„Egyértelműen csalódást keltő az eredményem, jónak tűnt a helyzet a mi szempontunkból, elég közel voltam Lewishoz néhány ponton. Csalódott vagyok, de mindig van holnap.”