Max Verstappen (1.)

„Az elejétől jónak éreztem az autót, és láttam, hogy Lewis küszködik egy kissé. Kihasználtam az akkumulátoraim, amennyire csak lehetett, neki több veszítenivalója van a bajnoki versenyben, mint nekem, így megpróbáltam az egyes kanyarban, onnantól pedig a saját versenyemet futottam. Az autó hihetetlen volt, megvolt a tempónk, amikor kellett, tudtam gyorsulni. Kemény verseny volt, hihetetlen ez a győzelem. Ebben a nehéz szezonban jókor jött a győzelem, rendkívül boldog voltam, mikor áthajtottam a célvonalon.”

Lewis Hamilton (2.)

„Nagy gratuláció Maxnak, fantasztikus munkát végeztek ma! Óriási köszönet a szurkolóknak, ez az eddigi legnagyobb tömeg Malajziában! Szükségünk volt erre. Micsoda nagyszerű verseny volt ez éveken át, nagyra becsüljük az ittenieket, köszönjük! Kemény verseny volt a mai. Szeretünk ezen a pályán versenyezni, az egyik legnehezebb pálya – nagyszerű dolog.”

„Jól érzem magam, de dolgoznunk kell még az autón, nem volt meg a tempónk ezen a hétvégén. Még hátravan pár verseny, párat megnyerhetünk, de nyomni kell továbbra is.”

Daniel Ricciardo (3.)

„A rajt után úgy tűnt, hogy a Mercedes kicsit szenvedett, pár körig Bottas mögött voltam. Próbáltam megelőzni, amint csak tudtam, de jól védekezett, majd a végén Seb gyorsan megérkezett rám, de csak egy erős támadása volt, aztán képes voltam elhúzni. Magányos verseny volt, de fizikailag így is megterhelő. Jó a dobogón lenni, gratulálok Maxnak, ez a második győzelme, egész hétvégén jól ment. Jó verseny volt ez a csapatnak. Köszönet minden ausztrálnak!”