A Toro Rossó-s Carlos Sainznak az egyik kedvence a Forma-1-es Magyar Nagydíj. A spanyol pilóta így beszélt a hétvégén következő hungaroringi futamról:

“A tavalyi magyarországi időmérő az idényem egyik fénypontja volt. Emlékszem, hogy az utolsó szabadedzésen a 15. voltam, aztán hirtelen életem legjobb köreit hoztam az időmérőn az átmeneti esőgumikon, a Q2-ben a 4. lettem, továbbjutottam a Q3-ba, amire senki sem számított. Aztán száraz gumikkal vágtam neki a nedves pályának és a 6. lettem! Nagyon élveztem!”

“A pályát szeretem, különösen az időmérőn – nagyon intenzív a kör! A verseny, ha nem esik, nem olyan extra, ugyanis nagyon nehéz előzni, egy kicsit olyan, mint Monaco.”

“Budapest az egyik legkedvencebb városom az egész világon. Nagyon sok történelmi emlék, jó éttermek és hihetetlenek az itteni szurkolók. Van egy képem az Instagramon, ahol körbeállnak, engem alig lehet megtalálni a fotón! Egészen különlegessé teszi ez számomra a hétvégét, Magyarországon érzem a szeretetet, nagyon sok szurkolóm van, ami szuper.”

Ami pedig a címben ígért különleges videót illeti: Sainz 360 fokos szimulátoros panorámavideón mutatja be az említett “intenzív” kört, íme! (Ha a pályát szeretnéd látni, fordítsd a videót a nyilakkal!)