Bár Lewis Hamilton kétértelmű nyilatkozatokban idén már kétszer is meglebegtette a korai visszavonulását, egy, az Interview magazinban a teniszcsillag és egyben jó barát Serena Williamsnek adott interjújában azt állította, jó darabig maradhat még a Forma-1-ben.

Egyebek mellett Williams a hobbijairól is faggatta a háromszoros világbajnokot, szóba került a zenélés, amire Hamilton azt mondta, lehetséges, hogy sosem jelenteti meg a sok-sok elkészült dalát, mert túl védtelennek, sebezhetőnek érezné magát, ha a nagyközönség elé tárná őket. Ami másik szerelmét, a divatot illeti, így beszélt:

“Amikor a fiatalkori fotóimat látom, úgy vagyok, hogy te jó ég, mi a franc volt rajtam! De biztosan te is ismered ezt. Küldetésemnek tekintem, hogy igazán megértsem a divatot. Imádom a divatbemutatókat, mert imádom a kreativitást. Amikor találkozom a tervezőkkel, mindig kérdezgetem, hogy honnan jött az ötlet, hogy ezt így és így csinálja, mire gondolt. Őrületes, harsány dolgok vannak! Van még öt-hat évem a versenyzésben, utána viszont nem szeretnék szakkommentátor vagy csapatvezető lenni.”

“Szeretek másokkal együttműködni, így nem hiszem, hogy saját divatmárkám lesz, de azt el tudom képzelni, hogy kollaborációs kollekcióim legyenek. Most egy motorkerékpárt tervezek, tavaly is volt egy limitált szériás darabom. Egyszerűen igyekszem majd felfedezni magam, szerintem az idő majd megadja a választ, mi is lesz velem a Forma-1 után.”

Hamilton jelenlegi szerződése a jövő év, azaz 2018 végéig szól.