Franciaország

Le Figaro: “A nyugodtan versenyző Nico Rosberget a kiváló rajt után sem tudták megszorongatni.”
L’Équipe: “Rosberg nem is reménykedhetett volna jobb visszatérésben a nyári szünet után. Már a szombati időmérőn is utolérhetetlen volt, vasárnap pedig zavartalan versenyzéssel hódította el a Belga Nagydíj trófeáját.”
Le Parisien: “Figyelemreméltó eredmény a címvédő Lewis Hamiltontól, aki az utolsó sorból rajtolva is megszerezte a harmadik helyet.”

Németország

Süddeutsche Zeitung: “A fiatal holland, Max Verstappen megérdemelte gúnynevét, a Mad Maxet, hiszen túl merészen versenyzett.”

belg_f1_fut_09

Svájc

Tages-Anzeiger: “Nico Rosberg először nyert Belgiumban. Ezzel kilenc pontra csökkentette hátrányát Hamiltonnal szemben, és átlépte a saját árnyékát. A közönségkedvenc Max Verstappen nem szerzett új barátokat.”
Basler Zeitung: “Rosberg jubileumi, 20. győzelmét ünnepelte.”
Blick: “Balesetek és küzdelem. A Belga Nagydíjon minden volt, amire a Forma-1-ben szükség van. Ezt akarják látni a rajongók, Spában nincs unalmas kör vagy felesleges taktikázás. Teljes gáz az első körtől, sok akcióval.”

shBqJtSS5ewXq5ug3NLg_Low-cut

Ausztria

Kronen Zeitung: “Baleset és káosz Spában.”
Die Presse: “Viharos volt a nagydíj Spában. Piros zászló, dühös Hamilton, túlbuzgó Max Verstappen és zavartalanul vezető Rosberg.”
Kurier: “Forró futam, hűvös Rosberg. Számos baleset, új rajt és rajt-cél győzelem a némettől.”