Nico Rosberg (1.): “Nem volt olyan sima ez a mai nap, nehéz hétvégénk volt mostanáig. Délelőttig egyáltalán nem volt meg az egykörös tempónk, de sokat változtattunk az időmérő előtt, és végül minden összeállt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, örülök a pole-nak, de nagy kihívás lesz a holnapi futam a gumik miatt. A taktikák miatt különösen érdekes lesz, Max szuperlággyal indul, Kimi lággyal, biztosan nem lesz sima.”

Max Verstappen (2.): “Egy versenyző mindig úgy érzi, hogy tudott volna jobb kört is futni, de szerintem Nicóban is maradt még, gyorsabb is tudott volna lenni. Ezen a hosszú egyenesekkel tarkított pályán elégedettnek kell lennünk ezzel az eredménnyel. Eddig minden nagyon simán ment ezen a hétvégén, nagyon jól működött az autó ma is, jó az itteni szurkolók előtt ilyen eredményt elérni.”

Kimi Räikkönen (3.): “A Q3-ban az első körömben kicsit szélesre futottam, a második már rendben volt. De a Q2-höz mérve veszítettem kicsit az utolsó sikánban, ha nincs ez a hiba, akár a pole is meglehetett volna. Az utóbbi néhány futam alapján ezzel az eredménnyel most elégedettnek kell lennünk.”