Lewis Hamilton (1.): “Nagyon köszönöm az összes német szurkolónak, aki kijött, jó ennyi embert látni itt. Tegnap csak a második helyet sikerült megszereznem, de fantasztikus kocsit kaptam a srácoktól, remek volt az egyensúly, ezért tudtam így rajtolni. 13 éve versenyzem a Mercedesnél, nagyon jó érzés nyerni itt. Ma nem hibáztam egyszer sem, elégedett vagyok magammal, tökéletes munkát végeztem. Tegnap nem, de tanultam belőle. Biztos lazulni fogok egy kicsit a nyári szünetben, de mindenkinek szüksége van a pihenésre. Megérdemli a csapat és én is.”

Daniel Ricciardo (2.): “Tegnap már ittam egy kis német sört, amikor autogramot osztottam, nagyon jó volt. Talán most ismétlek! Örülök, hogy zsinórban másodszor itt vagyok a dobogón, ez az első dupla dobogónk együtt. Nagyon jó így zárni az idény első felét. A taktikán múlt, közel voltunk egymáshoz Maxszal az első kanyarban, de a szuperlágyon jól éreztem magam, és jobb volt a tempóm, de győzni nem tudtunk. A második és harmadik hely rendben van.”

Max Verstappen (3.): “Nagyon jól rajtoltam, a tempóm sem volt rossz, de különböző stratégián voltunk, így elengedtem Danielt. A csapat szempontjából nagyon jó eredményt értünk el, jó lesz hazamenni egy kicsit a nyári szünetben.”