Nico Rosberg és Lewis Hamilton az Osztrák Nagydíj utolsó körében ütközött. Megoszlanak a vélemények arról, hogy ki volt a hibás: tény, hogy Rosberg nagyon későn akart elfordulni, de olyan nagyon Hamiltonon sem látszott az igyekezet, hogy szeretné elkerülni az ütközést.

Egyikük sem engedett, aminek a csapat szempontjából rossz vége lett, érthető Wolff dühe. “Elég rosszul álltunk a fékekkel, de mondhatnám azt is, hogy teljesen végük volt” – mondta Wolff. “Nem szólhattunk a pilótáknak, hogy Nicónak fékhibája van, csatáztak, ütköztek, szörnyű volt ezt látni.”

“Jelenleg még nem tudom, mit fogok mondani nekik. Ebből könnyen lehetett volna dupla kiesés is. Állandóan ez a déja-vu, egyáltalán nem ezt akarjuk látni a pályán.”

“Hülyét csináltunk magunkból, ez abszolút tiszteletlenség azzal az 1500 emberrel szemben, akik kidolgozzák a belüket, aztán azt kell látniuk, hogy így ér véget a verseny.”

“Úgy tűnik, hogy a beszélgetések nem vezetnek semmilyen eredményre, úgyhogy el kell gondolkoznunk a nem túl népszerű csapatutasítás bevezetéről.”

“Ez most már napirenden van, beszélnünk kell róla, mert talán ez az egyetlen módja a helyzet kezelésének.”

“Utálom a csapatutasításokat, tartozunk annyival a rajongóknak, hogy hagyjuk versenyezni a pilótáinkat, de nem akarjuk azt látni, hogy ütköznek a pilótáink.”

Ha jön a csapatutasítás, nagyon érdekes kérdés, hogy kinek a javára: a világbajnokságot jelenleg Nico Rosberg vezeti, míg Lewis Hamilton háromszoros bajnok.