A második tréninget Sebastian Vettel a nyolcadik, Kimi Räikkönen pedig a 13. helyen zárta, ennél sokkal többet vártak az olaszok. “Azért nem volt ez olyan rossz nap” – mondta mégis Vettel.

“Az persze nem jó, hogy Kimi nem tudta befejezni a napot, de egész sok kört megtettünk, megismertük a pályát. Ez volt a legfőbb cél ma.”

“Az autó jónak érződött, egyelőre hiányzik egy kis tempó, de biztos vagyok benne, hogy tudunk fejlődni. A pálya egyébként nagyon nehéz, kezdetben nehéz volt viszonyítási pontokat találni.”

“Számunkra egyelőre minden rendben, már azt leszámítva, hogy nem vagyunk elég gyorsak. Ez a mi problémánk, de holnapra találunk valamit.”

Räikkönen még nem tudja, mi történt az autóval, egyébként a gumikkal voltak gondjai. “Mivel új pálya, eleinte elég csúszós volt, de ez normális” – fogalmazott a finn.

“Nem volt rossz az autó egyensúlya, a fő problémát a gumik jelentették, nehéz volt őket bekapcsolni egy körre. Nem tudom, mi történt az autóval, az biztos, hogy valami elromlott, mert csak úgy megállt, de még nem tudjuk pontosan az okot.”

“Este jól át kell néznünk, hogyan tudunk javulni.”