Lewis Hamilton (1.): “Nem számít, hogy mennyivel nyersz, ha nyersz. A szabadedzésen nagyobb különbség volt köztünk, ma nem volt meg a tempóm, ami tegnap. De elég volt így is, azért lehettem volna gyorsabb. Holnap izgalmas lesz, de ez a legjobb hely, ahonnan indulhatok. Gyorsult a Ferrari, ez elég egyértelmű, biztos az új fejlesztések hatása. Ezen a pályán nagyon jól lehet tesztelni a végsebességet. Kalandos lesz a futam, nem tudom, jobb-e nálunk a Ferrari, meglátjukl”

Nico Rosberg (2.): “Reméltem, hogy senki nem látta azt az utolsó elfékezést, de ezek szerint adásba került… A viccet félretéve, az első köröm jó volt a Q3-ban, de nem volt elég Lewis ellen. A másodikban ezért megpróbáltam kockáztatni, de nem jött össze, így Lewis mögül indulok. Nem nagy gond, holnap bármi lehet, mindenféle időjárás-előrejelzést hallottunk már, szóval innen meg lehet csinálni.”

Sebastian Vettel (3.): “Mielőtt elkezdtük az időmérőt, azt gondoltuk, megszerezhetjük a pole-t. Az utolsó körömmel azért elégedett vagyok összességében, de lehet, hogy itt-ott egy kicsi benne maradt. Picivel lehettem volna gyorsabb, de a lényeg, hogy ragyogó autónk van, jól haladunk, összességében élveztem ezt a mai időmérőt. Megérintettem a Bajnokok Falát is, úgyhogy holnap már nem kell.”