F1: Abu-Dzabi 2016 miatt fontos a McLarennek 2 A McLaren és a Honda házassága az idén nem sok eredményt hozott, a felek azonban optimisták a folytatást illetően. Fernando Alonso szerint a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj már 2016 miatt fontos.

“Az Abu-Dzabi Nagydíj több dolgot is jelent számunkra a McLarennél” – így Alonso. “Ez a vége egy kihívásokkal teli szezonnak, emellett lehetőség arra, hogy a lehető legtöbb információt gyűjtsük, és tovább tanulhassunk. Abu-Dzabi egyben a téli szezon kezdete is, amelynek során hihetetlenül keményen fogunk dolgozni a jövő évi csomagon.”

“Néhány nehéz hétvége után azon leszünk, hogy pozitív eredménnyel fejezzük be a szezont, az egész csapat tisztában van azonban azzal, mennyi munka vár ránk a télen.”

“Ezen a hétvégén minden egyes alkalom, amikor a pályán leszünk, lehetőség lesz arra, hogy többet tudjunk meg az autóról, és előkészítsük a jövő évi fejlesztési munkákat.”

Jenson Button is bízik a jó befejezésben. “Ha szereznénk néhány pontot, az lendületet adhatna 2016-ra” – fogalmazott az angol.