A héten röppent fel, hogy a 2016-ra egyelőre erőforrás nélkül álló Red Bull a McLaren kizárólagos szállítójaként visszatért Hondánál is kopogtat.
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner sem tagadta a pletykát, igaz a hírek szerint egyelőre nincs is túl sok esély az üzletre, ugyanis a McLarennél nagyon nem néznék jó szemmel a rivális partner megjelenését.


Austinban erről beszélt a Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone is:
“Az igaza megvallva pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a Honda szívesen adna nekik motort, de Dennis úr (McLaren-cégvezér) szerint nem kellene adniuk. Azonban a Honda FIA-val és velem élő szerződése szerint az első évben egy, a másodikban kettő, a harmadikban már három csapatnak szállíthatnának. Viszont a McLarennel valahogy úgy szerződtek, hogy Ronnak vétójoga van, ő pedig nem akarja a Red Bullt. Szerintem túl erős ellenfélnek tartja őket.” 
Az angol üzletember azt nem tudta megmondani, hogy a fentiek ellenére lehet-e valami a Red Bull-Hondából:
“Nem is tudom. Ron egyértelműen nemet mondott. Ez az ő álláspontja, de nem tudom, hogy mit ér a vétója. A Red Bull csak akkor kaphat motort, ha a Honda belemegy, de nem fog, mert akkor Ronnal kerülnének vitába, Ron perelhetne.”