Michael Schumacher 2013 végén szenvedett súlyos agysérülést egy síbalesetben, amelyet követően hosszú hónapokig kómában volt, összesen kilenc hónapot töltött kórházban. 
A Forma-1-es legenda azonban immár több mint egy éve a család svájci birtokán lábadozik, ahol a hírek szerint egy miniklinikát építettek számára, és 15 fős egészségügyi stáb foglalkozik vele. Híreket – főleg hivatalosakat – gyakorlatilag egyáltalán nem kapunk a 46 éves exversenyző állapotáról, de volt benettonos, ferraris és mercedeses munkatársa, Ross Brawn most beszélt a németről.


“Igen, kapcsolatban vagyok Schumacherékkel, de igyekszünk nem terhet jelenteni a látogatásokkal, inkább telefonon beszélünk. Azért meglátogattam már néhányszor, a felesége, Corinna pedig néha felhív, mindig közli a híreket” – idézte a brit Express a Benettonnál és a Ferrarinál egykor technikai igazgatóként, a Mercedesnél csapatfőnökként dolgozó mérnököt.
“Minden nap azért fohászkodunk, hogy eljusson egy bizonyos szintre? Lassú a felépülés, de mindig van remény” – tette hozzá.

Kipróbáltuk a magyar időgépet – fotók!