Jenson Button édesapja komoly ralikrossz-versenyző volt, a BBC jóvoltából most a McLaren pilótája is mehetett néhány kört Lydden Hillben egy Minivel, illetve egy 1974-es Bogárral. Utóbbi nagyon hasonló volt ahhoz, amellyel John Button versenyzett a brit ralikrossz-bajnokságban.
Button társa David Coulthard volt, a felvételeket a BBC vetíti majd. “Óriási élmény volt, teljesen más, mint amihez hozzá vagyok szokva” – mondta Button. “Kiváló képességek kellenek ezeknek az autóknak a vezetéséhez.”
“Elég ijesztőek még egyedül is, hát még ha négy-öt másik pilóta is a pályán van! Jó látni, hogy a sorozat újra növekszik, Nagy-Britanniában és világszerte is egyre népszerűbb.”
F1: Button Coultharddal ralikrosszozott 3
“Soha nem lehettem volna F1-es világbajnok, ha nem lettem volna ott édesapám mellett a ralikrossz versenyeken, itt lettem szerelmes a motorsportba. Nagyon jó emlékeket hozott vissza a mai nap.”
Coulthard egy Citroën DS3 RX-et vezetett. “Nagyon tisztelem a ralikrosszosokat, mert hihetetlenül jól tudnak alkalmazkodni a folyton változó viszonyokhoz” – fogalmazott a skót. “Remek bajnokság, világklasszis küzdelmek zajlanak benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”