Sebastian Vettel pályafutása során először megnyerte a Forma-1 Magyar Nagydíjat. 2004 óta nem nyert hazánkban a Ferrari. Mögötte a Red Bull két pilótája, Danyiil Kvjat és Daniel Ricciardo végzett. Így értékelték a futamot:

Sebastian Vettel (1.):

Hihetetlen nap volt, de azt gondolom, hogy ez a győzelem Jules-é. Neki szól ez a taps. Azt hiszem, valamennyiünk számára nehéz időszak ez, úgyhogy ez az ő győzelme és az összes Ferrari-szurkolóé és Ferrari-dolgozóé, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy egy nap itt dolgozott volna. Úgyhogy ez az ő győzelme, ezt neki ajánlom.

Nagyon jól sikerült a rajtom. Fontos volt, hogy már elején az élre kerüljek. Az autót jó volt vezetni, de egy kicsit nehéz. Remek volt a versenytempónk. A mi nézőpontunkból egyáltalán nem volt jó a biztonsági autó, de így jóval izgisebb lett a vége. Fantasztikus hétvége volt. Nagyon köszönöm a csapatnak, hogy péntek óta a semmiből sikerült megfordítani a helyzetet. Tegnap óta összeállt a csomag, így még a biztonsági autóval együtt is sikerült megnyerni a futamot.  

Danyiil Kvjat (2.):


Köszönöm mindenkinek! Rendkívül nehéz futam volt. Azt hiszem az egész csapat megérdemli ezt a dobogós helyezést, de ez a dobogó elsősorban Jules Bianchié és családjáé. Egy nagyszerű embert, tehetséges pilótát veszítettünk el. Rá is gondolok, de jó itt lenni a dobogón.

Az első kanyar után azt hittem, vége a versenyemnek, mert kockásra fékeztem a gumimat, de a csapat biztatott, hogy ne adjam fel, nyomjam. Gyakran mondják, hogy sose add fel, ma megértettem, mit jelent ez, mert ilyen dolgok sülhetnek ki.

Daniel Riccardo (3.):

Őrült futam volt. Már az első kanyarban hozzámértek, azt hittem megsérült a kocsi és vége a versenyemnek. Aztán a újraindítás után Lewisszal (Hamilton) is összeértünk, akkor is azt gondoltam vége, majd Nicóval is találkoztam a verseny végén. Tudtam, hogy Seb (Vettel) még nem húzott el, láttam, hogy van még hely, bedobta oda az autót. Nico a kanyar kijáratból kihúzódott a szélére, de nem volt már neki hely. Hozzáértem a kerekéhez, ő hozzáért az első szárnyamhoz. Csalódott vagyok, mert mindkettőnknek esélye volt a győzelemre.  

Mindent kiadtam magamból, a szívem-lelkem beleadtam és szerintem Jules is így szerette volna. Neki ajánlom ezt a futamot. Nagyon örülök, hogy itt lehetek a dobogón. Olyan régen voltam itt, hogy győzelemnek tűnik. Ma erősebb lettem.
.