F1: Hónapokig nem kap jobb motort a Red Bull 2
A Renault-motor teljesítményével régóta küszködik a Red Bull és a Toro Rosso, ráadásul most úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem is számíthatnak javulásra. Christian Horner Red Bull-csapatfőnök a Hungaroringen úgy fogalmazott, hogy a franciák legközelebb az Orosz Nagydíjra frissítik a motorjukat.
Ez azt jelenti, hogy Spában, Monzában, Szingapúrban és Szuzukában azzal kell főzniük a csapatoknak, amijük van. “Nem hinném, hogy bármilyen frissítés lenne ütemezve Szocsi előtt” – mondta Horner. 
“Valószínűleg ez a legkorábbi időpont, amikor láthatunk valamit a fejlesztési zsetonok felhasználásából. Azzal a motorral kell boldogulnunk most egy ideig, amink van.”
A Red Bull számára külön pech, hogy Daniel Ricciardo a Magyar Nagydíjon elveszített egy motort. “Daniel negyedik motorja szállt el, így egy használható V6-osa maradt. Meglátjuk, mi lesz ezzel, de lehet, hogy Szocsiig nem ússzuk meg újabb büntetés nélkül.”
Horner megerősítette, hogy jövőre is a Renault lesz a Red Bull motorszállítója. “Megállapodásunk van jövő évre. Ami a problémákat illeti, a Renault volt az első, aki kijelentette, hogy elégedetlen a jelenlegi helyzettel.”
“Van fejlődés, van haladás, de a motorfejlesztésben nagyon hosszú átfutási idők vannak.”